Βρίσκεστε στο:

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα «Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.onmoda.grΗ παραγγελία σας υποβλήθηκε επιτυχώς και θα σας αποσταλεί με email»

 

Το κόστος μεταφορικών είναι το ίδιο για την αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και διαμορφώνεται ως εξής:

Για αγορές που θα πραγματοποιήσετε πάνω από 70Euro η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Για αγορές μικρότερες των 70Euro είναι 5,00 Euro μέχρι 2 κιλά και 1,00Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

Αποστολές στο εξωτερικό ειδικά στις χώρες Αλβανία, Βουλγαρία, Γερμανία, η χρέωση ανέρχεται στα 17,00€ ανά αποστολή μέχρι τα 2 κιλά βάρους.Για κάθε επιπλέον κιλό έως και τα δέκα (10) η χρέωση ανέρχεται σε 5,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των δέκα, (10) η χρέωση ανέρχεται σε 4,00€.

Γιά αποστολές προς Κύπρο, για βάρος μέχρι 2 κιλά και συνόλική αξία παραγγελίας κάτω των 120 ευρώ το κόστος αποστολής ανέρχεται, στα 14,00 € με Φ.Π.Α.

Επίσης για αποστολές προς Κύπρο για βάρος μέχρι 2 κιλά και συνολική αξία παραγγελίας άνω των 120 ευρώ το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για το κόστος μεταφορικών για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου σας ενημερώνουμε άμεσα, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο +30 210 6854626 είτε μέσω email στο: [email protected]

 

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ για την Ελλάδα και τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η δε παράδοση θα πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου απαιτούνται 2- 4 ημέρες με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα.

 

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σας γνωρίζουμε ότι οι όροι μεταφοράς διέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς και οδηγίες των οργανισμών ΔΟΠΑ Διεθνούς Οργάνωσης Πολιτικής Αεροπορίας της ΙΑΤΑ Διεθνούς Ένωσης Εναέριων Μεταφορών και της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας για τις διεθνείς μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR που εφαρμόζονται από την εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία η εταιρία μας συνεργάζεται.

 

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 

* Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας

* Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Το Καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

subscribe us
  • Δωρεάν συσκευασία δώρου
    Μας ενημερώνετε και σας συσκευάζουμε την παραγγελία σας σε συσκευασία δώρου.
  • Δωρεάν έξοδα αποστολής
    Για αγορές άνω των 50€ σας προσφέρουμε δωρεάν τα έξοδα αποστολής.
  • Τρόποι Πληρωμής
    Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους πληρωμής .
 
Στο κατάστημα μας ON Moda στο Χαλάνδρι θα βρείτε ρούχα γυναικεία καλοκαιρινά Ιταλικής και Ελληνικής φινέτσας σε μοναδικά σχέδια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Ωράριο λειτουργίας
Δε - Tε - Σα : 09:00 - 15:00 
Τρ - Πε - Πα: 09:00 - 21:00 
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Εθνικής Αντιστάσεως 14Α
15232 Χαλάνδρι
+30 210 6854626
subscribe us